Preskocit navigáciu

10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách


10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách

Dňa 25.septembra sa v priestoroch areálu Ministerstva obrany SR uskutočnil už 10. ročník tenisového turnaja profesionálnych vojakov, zamestnancov a výsluhových dôchodcov vo štvorhrách, ktorý organizoval Posádkový klub Bratislava v spolupráci s Klubom Ministerstva obrany SR. Turnaj slávnostne otvoril zástupca veliteľa Veliteľstva posádky Bratislava podplukovník Roman Grnáč.

Na kurtoch MO SR sa prezentovalo osem dvojíc nielen z posádky Bratislava, ale aj z VÚ Trenčín, Hlohovec a ÚVN Ružomberok. Po napínavých a vyrovnaných výkonoch si nakoniec prvenstvo odniesli príslušníci NFIU SVK kapitán Martin Rychtárik a kapitán v. v. Ing. Michal Šišan, na druhom mieste sa umiestnili minuloročný víťazi zamestnanci rezortu PaedDr. Július Antošík a Mgr. Miroslav Nemček z Úradu správy majetku štátu. V poradí tretí skončili nadporučík Štefan Kuchta a plukovník Michal Áč z KIS Bratislava a VÚ 2013 Bratislava.

Pri záverečnom dekorovaní víťazov medailami a diplomami vedúci PKB poďakoval za športové výkony všetkým účastníkom a súčasne vyslovil slová chvály a odovzdal ďakovné listy za celkovú organizáciu, pripravenosť tenisového turnaja a dlhoročnú spoluprácu kolektívu Klubu MO SR Bratislava a tiež zamestnancovi Dušanovi Livařovi zo SEMaI a podplukovníkovi v.v. Jaroslavovi Sakovi.


10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách10. ročník tenisového turnaja Posádkového klubu Bratislava vo štvorhrách

Autor: z. Stanislav ČÁP , Foto: por. Mgr. Zuzana LANČARIČOVÁ; pplk. v.v. Jaroslav SAKO - Dátum: 08.10.2018
Čítanosť: 893
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share