Preskocit navigáciu

Personálne zmeny na VSLPS


Personálne zmeny na VSLPS
Dňa 1.júla 2011 dochádza na veliteľstve SLPS Trenčín k výrazným personálnym zmenám. Pri tejto príležitosti vykonal veliteľ VSLPS plukovník Peter Banáš slávnostný akt z dôvodu odchodu profesionálneho vojaka z VSLPS, povýšenia a premiestnenia profesionálnych vojakov na iné funkcie.
Dňom 30.júna 2011 sa príslušníci veliteľstva rozlúčili s majorom Ľubošom Fajmonom, ktorý je dňom 1. júla 2011 premiestnený k veliteľstvu síl výcviku a podpory. Po prečítaní personálneho rozkazu veliteľ poďakoval odchádzajúcemu profesionálnemu vojakovi za odvedenú prácu v prospech veliteľstva a podriadených útvarov a zároveň mu zaželal na novom pracovisku veľa úspechov v jeho ďalšej práci.
Slávnostný akt potom pokračoval vyhlásením personálnych rozkazov pre povýšených príslušníkov veliteľstva. Dňom 1.júla 2011 sú povýšení do hodnosti major – kapitán Juraj Drotár, nový náčelník oddelenia pre podporu operácií a kapitánka Elena Hrabáková, nová náčelníčka oddelenia rozvoja spôsobilostí VSLPS.
Ďalším povýšeným profesionálnym vojakom do hodnosti kapitán je nadporučík Michal Kovtan, ktorý k rovnakému dátumu zároveň s povýšením prechádza z oddelenia pre operácie na oddelenie pre podporu operácií VSLPS. Poslednou zmenou je posun kapitána Vladimíra Palka na náčelníka skupiny materiálového manažmentu. Povýšeným a premiestneným vojakom plukovník Banáš zablahoželal k povýšeniu s vyslovením presvedčenia, že jeho voľba bola správna a čas ukáže, ako sa dokážu popasovať s novou výzvou na nových funkciách.


Personálne zmenyPersonálne zmenyPersonálne zmenyPersonálne zmenyZmeny na veliteľstveZmeny na  VSLPS Zmeny na  VSLPS Zmeny na  VSLPS Zmeny na  VSLPS Personálne zmenyPersonálne zmenyPersonálne zmenyPersonálne zmeny

Autor: vslps , Foto: velpod - Dátum: 30.06.2011
Čítanosť: 12624
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share