Preskocit navigáciu

Náčelník Generálneho štábu ocenil prácu vojenských policajtov


Náčelník Generálneho štábu ocenil prácu vojenských policajtov

Vo štvrtok 6. októbra 2011 v priestoroch MO SR pri príležitosti osláv 67. výročia Karpatsko-duklianskej operácie náčelník Generálneho štábu OS SR generál. Ing. Ľubomír BULÍK, CSc. prijal príslušníkov Útvaru Vojenskej polície Bratislava, ktorých za prítomnosti riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Jaroslava HAMÁRA a veliteľa Útvaru Vojenskej polície Bratislava pplk. Ing. Ľuboša MURČEKA ocenil za vynikajúco odvedenú prácu a úprimne im poďakoval za ich profesionálny a v nemalej miere aj ľudský prístup. Ako prejav jeho vďaky ich odmenil Odznakom náčelníka Generálneho štábu III., II. a I. triedy. Riaditeľovi Vojenskej polície a Útvaru Vojenskej polície Bratislava udelil náčelník Generálneho štábu OS SR pamätný list.

Generál. Ing. Ľubomír BULÍK, CSc. príhovore ocenil prácu Vojenskej polície ako celku na veľmi vysokej profesionálnej úrovni, či už na nedávno konanom medzinárodnom cvičení Black Bear, alebo pôsobenie v zahraničných misiách a operáciách. V neposlednej rade vyslovil obdiv nad prístupom k plneniu povinností a úloh aj napriek nie celkom najlepšom materiálno-technickom vybavení v porovnaní z inými zahraničnými jednotkami vojenských polícií. Generál. Ing. Ľubomír BULÍK, CSc. sa vyjadril, že pri porovnávaní profesionality našich príslušníkov Vojenskej polície so zahraničnými kolegami, sú naši vojenskí policajti minimálne na rovnakej úrovni, v niektorých oblastiach možno i na vyššej.

Na záver riaditeľ Vojenskej polície poďakoval za všetkých ocenených a vyjadril presvedčenie, že udelené ocenenie nie je len odmenou za vykonanú prácu ale aj výzvou pre všetkých príslušníkov Vojenskej polície na zvyšovaní pozitívneho kreditu v povedomí ostatnej vojenskej ale aj nevojenskej verejnosti.


Udelenie oceneníUdelenie oceneníUdelenie oceneníUdelenie oceneníUdelenie oceneníUdelenie oceneníUdelenie ocenení

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 07.10.2011
Čítanosť: 24550
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share