Preskocit navigáciu

Výsledky pohybovej výkonnosti


Výsledky pohybovej výkonnosti
Preskúšanie z pohybovej výkonnosti absolvovalo v roku 2009 celkovo 109 profesionálnych vojakov veliteľstva síl výcviku a podpory z toho 30 % so známkou výborne.

Každý vojak veliteľstva si musel aj v aktuálnom výcvikovom roku podľa zákona o štátnej službe profesionálnych vojakov udržiavať potrebnú fyzickú zdatnosť a zúčastniť sa na preskúšaní z pohybovej výkonnosti. Termínov na preverenie výkonnosti bolo na veliteľstve síl v priebehu roka 2009 celkovo 6 a každý vojak mal možnosť absolvovať 3 termíny za sebou. I napriek pretrvávajúcemu trendu, keď veľká časť profesionálov dolaďuje formu v priebehu leta a možnosť zlepšiť sa si necháva až na jesenné termíny, došlo k zlepšeniu výkonnosti a žiadny profesionálny vojak nebol hodnotený nevyhovujúco. Z celkového počtu tak po 30% výborných bolo 52% hodnotených dobre a 19 vojakov známkou vyhovujúco. Zvyšní profesionáli neabsolvovali preskúšanie zo zdravotných dôvodov a jedna profesionálna vojačka pre materské povinnosti.

Veliteľ síl výcviku a podpory po zverejnení výsledkov vyzdvihol profesionálov, ktorí prekonali hodnotenie výborný o viac ako 25% a všetkých vojakov veliteľstva trvale dosahujúcich výborné výsledky bude zvýhodňovať pri prideľovaní poukazov na domácu a zahraničnú rodinnú rekreáciu.

Výsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnostiVýsledky pohybovej výkonnosti

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 04.11.2009
Čítanosť: 17514
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share