Preskocit navigáciu

Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP


Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP

V priestoroch Múzea SNP v Banskej Bystrici sa dňa 14. decembra 2018 uskutočnilo za prítomnosti riaditeľa Vojenskej polície plk. PhDr. Michala MIGÁTA, zástupcu riaditeľa pplk. Ing. Valentína CEBA a riaditeľa odboru policajného výkonu Bratislava pplk. Ing. Štefana MASARYKA slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP.

Vstupný odborný kurz v dĺžke 10 týždňov sa uskutočnil v priestoroch Odboru krízového manažmentu, výcviku a kynológie Vlkanová – Hronsek a je určený pre nových príslušníkov vojenskej polície a jeho cieľom je pripraviť ich po teoretickej a praktickej stránke na plnenie úloh vojenského policajta tak, aby vedeli vykonávať služobné zákroky v rôznych situáciách, viesť služobné motorové vozidlo s využitím zvláštnych výstražných znamení, taktiež praktickú policajnú streľbu a ďalšie nevyhnutné spôsobilosti vojenského policajta.

Pri tejto príležitosti boli odmenení traja najlepší absolventi kurzu rtm. Boris INDRO, rtn. Erik BELKO a des. František VANČO.


Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 14.12.2018
Čítanosť: 7953
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share