Preskocit navigáciu

1.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 2019


1.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 2019

Komisia veliacich poddôstojníkov 1. mechanizovanej brigády si zvolila 19. novembra  najlepšieho vojaka mužstva a najlepšieho poddôstojníka pre rok 2019. Najlepším z kategórie mužstva sa stal desiatnik Vladimír Želinský, príslušník 13. mechanizovaného práporu z Levíc a najlepším poddôstojníkom sa stal čatár Jaroslav Nadzam, príslušník 11. mechanizovaného práporu z Martina.

            Strelec operátor BVP-2 desiatnik Vladimír Želinský je  profesionálnym vojakom od roku 2005. Za túto dobu sa stal odborníkom vo svojej odbornosti. V tomto roku bol súčasťou certifikovanej jednotky 12. mprsk (mechanizovaná práporná skupina) a splnil svoje úlohy počas cvičenia Slovak Shield 2019.  Počas svojej kariéry bol vyslaný do operácie  KFOR v Kosove.

Čatár Jaroslav Nadzam v súčasnosti zastáva funkciu zástupcu veliteľa mechanizovaného družstva. Počas svojej doterajšej kariéry absolvoval množstvo výcvikov, kurzov a nasadení v operáciách MKM, ktoré mu pomohli dosiahnuť vysokú úroveň odbornosti a potrebné skúsenosti. V roku 2019 splnil svoje úlohy v zostave  jednotky nasadenej do eFP v Lotyšsku.  V závere roka bol súčasťou cvičiacej jednotky počas cvičenia Slovak Shield 2019. Je aktívnym inštruktorom výcviku boja zblízka.

Zmyslom výberu je oceniť a vyzdvihnúť osobnostné a odborné kvality profesionálnych vojakov v hodnostnom zbore mužstva a poddôstojníkov, ako príklad hodný nasledovania aj ostatných, najmä mladých profesionálov. Všetkým ďakujeme za poctivú prácu v prospech 1. mechanizovanej brigády a prajeme im úspech pri budovaní svojej kariéry profesionálneho vojaka.


1.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 20191.mechanizovaná brigáda si zvolila najlepšieho vojaka mužstva a poddôstojníka pre rok 2019

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1mb - Dátum: 19.11.2019
Čítanosť: 7734
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share